Marin & Fritid AB

Sedan 1963

 

Marin & Fritid AB är ett väletablerat marint företag och har funnits sedan 1963. För 30 år sedan tog ägare Johnny Leinonen-Halldén, över företaget. Johnny har visat stort förtroende som företagare. År 2007 blev Johnny utsedd till årets ”Entreprenör of the year” som enda marinhandlare i Sverige som fått titeln. Tävlingen som anordnas av Ernst and Young baseras på hur välskött företaget är. Kontrollen är rigorös, därav endast en vinnare i marinbranschen – det är vi stolta över.

Allt för din fritid

Hos Marin & Fritid AB hittar du det mesta inom fritidslivet såsom nya och begagnade båtar, båtmotorer, kanoter, kajaker, släpvagnar, båttrailers, fyrhjulingar, Mc, enduro / cross, mc & båttillbehör, fisketillbehör & begagnade husvagnar. Vi byter båten mot en mc eller husvagnen mot en båt eller cross. Alla byten är möjliga. Vi ser till affären som helhet.

  • Vi utför försäkringsjobb.
  • Vi utför alla typer av plastarbeten på din båt.
  • Vi erbjuder vinterförvaring.
  • Vi utför service av din båtmotor.

Marin & Fritid är störst i Sverige på de flesta märken som vi säljer inom båt och motorbranschen. Företaget har även visat sig framgångsrikt i MC-branschen. Tolv år i rad har Marin & Fritid blivit utsedda som återförsäljare nummer ett för Husqvarna samt bland de främsta på KTM.

Företaget finns i Laxå, Örebro, Karlstad och Åmål! Hitta din närmaste butik ›

Varumärken
Marin & Fritid

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå