Frågor & svar

Köp & Garanti

Vid köp av en ny båt har du som kund 3-5 års garanti på skrovet. På nya båtmotorer har vi den högsta garantilängden på marknaden, vi lämnar 10 års garanti om vi på Marin & Fritid får ta hand om servicen.

Vid köp av begagnad båt har du som kund 6 månaders garanti.

Om du har beställt en vara på distans eller från vår webbshop och ångrat dig har du som kund rätt att ångra dig i upp till 14 dagar. Då ansvarar du som kund om att meddela oss om detta och du står även för frakten och ansvarar för varan enda tills att varan är tillbaka i någon av våra butiker. Eventuellt returavdrag kan också förekomma, beroende på produkt.

Vi erbjuder några av marknadens bästa finansieringslösningar med bland annat räntefri delbetalning utan kontantinsats och även vanlig avbetalning för att månadskostnaden ska matcha din ekonomi.

Kontakta en säljare så förklarar vi mer & skräddarsyr en lösning.

Vi erbjuder alltid en funktionsgaranti vid försäljning av begagnatföremål om ingenting annat uppges. Därför kan du med trygghet handla dina begagnade varor hos Marin & Fritid.

Absolut. I många fall så kan vi ta in produkter på beställning.

Kontakta någon av våra butiker för mer info.

Givetvis kan du göra det. Kom in till din närmsta Marin & Fritid butik så fixar vi det på stört.

Leverans & Frakt

Vi levererar till personer som är 16 år eller äldre och som har en adress i Sverige. Vi använder oss främst av DHL och deras snabba frakt – så att du som kund får ditt paket så snabbt som möjligt. Våran genomsnittliga leverans av vanliga paket är ungefär 1-2 arbetsdagar.

Notera vänligen att under högsäsong och rea kan leveransen ta lite längre tid.

Vare sig du har köpt en ny eller begagnad båt av oss så kan vi erbjuda dig leverans av båten. Vänligen kontakta oss för pris av utkörning.

Obs! Priserna varierar beroende på storlek av båt samt om det är högsäsong eller inte.

Du kan returnera din produkt till en av följande adresser:
Nattvindsgatan 2, 652 21, Karlstad.
Klockartorp 3 (E20), 695 32, Laxå.
Gamla Örnäsgatan 9, 662 31, Åmål.
Aspholmsvägen 3, 702 27, Örebro.
Kontakta oss om du har några ytterligare frågor.

Sälja eller byta in

Hej! Vi jobbar med både förmedling och köper fordon. Vi säljer den åt dig eller köper den av dig. Vänligen kontakta någon av våra marinor för mer information

Vi erbjuder alltid en funktionsgaranti vid försäljning av begagnatföremål om ingenting annat uppges. Därför kan du med trygghet handla dina begagnade varor hos Marin & Fritid.

Vi är alltid öppna för nya inbyten. Vare sig du köper en ny eller begagnad båt av oss så tar vi alltid din gamla båt i inbyte, så länge den är i bra skick.
Kontakta oss för prisförslag.

OBS! Vi reserverar oss för prisavdrag vid eventuella fel på din gamla båt som du inte har informerat om vid framtagningen av prisförslag från oss.

Förmedling innebär att vi låter ditt fordon stå på en av vår fyra utställningar på våra megamarinor. Detta medför då att fordonet får fler ögon på sig och chansen ökar markant att fordonet blir sålt. Vi annonserar även ditt fordon på vår hemsida och blocket. Du som kund bestämmer själv den summan som du vill sälja fordonet för.

Kontakta oss för fler frågor.

Ställ en fråga

Fråga våra experter på Marin & Fritid så återkommer vi med ett svar så snart som möjligt.

  • Genom att klicka på Skicka godkänner jag att mina uppgifter sparas.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Marin & Fritid

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå