Vi hjälper dig med att teckna försäkring

I samarbete med Atlantica & Varsam försäkringar

 

I samarbete med Atlantica båtförsäkringar!

 

Atlantica Båtförsäkring – ett nischat varumärke inom båtbranschen

Hos oss på Atlantica kan du se fram emot en båtförsäkring med ett helt koncept. Utöver försäkringen erbjuder vi personlig service, stöd och råd för ett smidigt, roligt och säkert båtliv. Vår personal är inte bara specialister på båtförsäkringar och båtskador, de har även ett starkt intresse för båtar och båtliv. Vi har ett nära samarbete med båtbranschen och strävar alltid efter att ge våra kunder hög och professionell service.

 

 

I samarbete med Varsam försäkring!

 

EN EXTRA DIMENSION AV LUGN OCH RO

Att verkligen förstå sina försäkringar tror vi ger en extra dimension av lugn och ro, därför vill vi prata med våra kunder över telefonen.

Vi ger dig som kund mer av vår tid. Vi har inte bråttom. Vårt mål är att överträffa dina förväntningar.

 

RIKTIG RÅDGIVNING VIA TELEFON

I en tid då den personliga servicen byts ut mot digitaliserade självbetjäningstjänster så ger vi ett personligare bemötande och riktig rådgivning över telefon.

Vi är övertygade om att de bästa relationerna fortfarande skapas genom att två människor kommunicerar, särskilt då försäkring kan upplevas krångligt och svårt ibland.

 

VÅRT LÖFTE TILL DIG SOM KUND – PERSONLIGARE OCH LITE ROLIGARE

När du köper en försäkring av oss så kan du alltid känna dig trygg med att den är byggd runt dig och dina behov.

Försäkringar är kanske inte det roligaste du vet men vi tänker jobba hårt för att ge dig en roligare upplevelse än när du ringde ditt gamla försäkringsbolag.

 

 

 

Marin & Fritid

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå