Är du vår nya medarbetare?

Vi letar ständigt efter nya medarbetare. Vill du bli en av oss och arbeta med världens största varumärken?

Skicka in en spontanansökan så kanske du blir vår nya kollega!

 

JUST NU SÖKER VI FÖLJANDE TJÄNSTER:

Säljare – Örebro – Jobbeskrivning

Marin & Fritid är ett av Sveriges största marinföretag & vi söker nu ytterligare en säljare till vår fina anläggning. Vi söker dig som brinner för försäljning, är målinriktad och tycker om att skapa relationer med nya och befintliga kunder. Missa inte chansen till ett roligt jobb där du får chansen att representera en av Sveriges största Marinföretag.Arbetsuppgifter:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär försäljning av nya och begagnade båtar / båtmotorer av många olika märken. Ditt huvudansvar blir att bearbeta både befintliga och potentiella kunder. Du kommer att ansvara för att genomföra kundens köpresa med högsta kvalitet och du drivs av att överträffa kundens förväntningar.

Arbetet kommer bland annat att innefatta att offerera, skapa order samt leverera båten till kund med mål att nå högsta kundnöjdhet. Du hanterar också visningar samt svarar på frågor om våra olika produkter och tillval, både i hallen samt via telefon och mail. Andra arbetsuppgifter så som att annonsera på nätet, se till att rätt information finns och hålla butiken städad och snygg.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är på tårna, utåtriktad & som har ett gott sinne för siffror och affärer. Du älskar att nå avslut med våra kunder och har du dessutom erfarenhet av båt eller försäljning, eller både och är det mycket meriterande. Vidare har du ett glatt humör, goda datakunskaper, B-körkort samt kan tala och skriva obehindrat på svenska och engelska.

Personliga egenskaper

Som person är du en tävlingsmänniska med sälj- och resultatinriktning. Du har lätt för att kommunicera och bygga relationer, oavsett vilken kund som kommer in i hallen. Du har god administrativ och strukturell förmåga och tvekar inte för att rycka in där det behövs. Då du kommer ingå i ett sammansvetsat lag som tillsammans arbetar för att nå våra försäljningsmål ser vi att du är en Teamplayer. Vi förutsätter att du har ett högt driv och att du har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. För att lyckas i rollen som säljare krävs vidare att du har förmåga att skapa förtroende och med entusiasm leverera högsta service till dina kunder.

Vi kan erbjuda dig

Vi erbjuder dig en plats på ett av Sveriges främsta marinföretag, med en stor naturlig ström av kunder.

* En heltidstjänst på 100%. Tillträde enligt överenskommelse. I tjänsten ingår viss helgtjänstgöring enligt schema. (vardagar 9-18), (lördag 10-14)

* löpande utbildning inom ditt arbetsområde.

Ansökan:

Du ansöker till tjänsten genom att skicka CV samt personligt brev till robert@marinfritid.com

Märk mailet med ”Säljare – Örebro”

Då både urval samt intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan till denna spännande tjänst redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Jobbeskrivning

Marin & Fritid är ett av Sveriges största marinföretag & i våran butik hittar du både båt, cross, fiske, båttillbehör, släpvagnar och mycket mycket mer. Vi söker nu en verkstadschef till vår fina anläggning i centrala Örebro på Aspholmen. Vi söker dig som brinner för kundservice, är strukturerad i arbetet och tycker om att skapa relationer med nya och befintliga kunder. Missa inte chansen till ett roligt jobb där du får chansen att representera en av Sveriges största Marinföretag.

Arbetsuppgifter:

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär inbokning av verkstadsarbeten där det ingår kundmottagning i butik, via mejl och via telefon. Därefter ska dom planeras in och följas upp så att allting sker enligt planeringen, underrätta kunder om leveranstider och sköta beställningar av varor till ordrarna. Ditt huvudansvar blir att bearbeta både befintliga och potentiella kunder. Du kommer att ansvara för att genomföra kundens resa med högsta kvalitet och du drivs av att överträffa kundens förväntningar.

Arbetet kommer bland annat att innefatta att prata med kunder, räkna på jobb, boka in jobb, följa upp jobb, beställa delar, sätta mekanikerna i arbete, strukturera upp verkstaden, samt leverera båten till kund med mål att nå högsta kundnöjdhet. Du är samtidigt verkstadens spindel i nätet och hoppar in där de behövs. Du hjälper gärna till att skruva när det finns tid över.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är på tårna, utåtriktad & som har ett gott sinne struktur. Du älskar när saker och ting sker enligt planeringen och du har dessutom erfarenhet av att skruva. Vidare har du ett glatt humör, datakunskaper, B-körkort samt kan tala och skriva obehindrat på svenska och engelska.

Personliga egenskaper

Som person är du noggrann. Du har lätt för att kommunicera och leda dina medarbetare. Du har god administrativ och strukturell förmåga och tvekar inte för att rycka in där det behövs. Då du kommer ingå i ett sammansvetsat lag som tillsammans arbetar för att nå våra mål ser vi att du är en Teamplayer. Vi förutsätter att du har ett högt driv och att du har kunskaper om hur man bearbetar och vårdar kundrelationer. För att lyckas i rollen som verkstadschef och kundmottagare krävs vidare att du har förmåga att skapa förtroende och med entusiasm leverera högsta service till dina kunder.

Vi kan erbjuda dig

Vi erbjuder dig en plats på ett av Sveriges främsta marinföretag, med en stor naturlig ström av kunder.

  • En heltidstjänst på 100%. Tillträde enligt överenskommelse. (vardagar 9-18),
  • löpande utbildning inom ditt arbetsområde.

Märk mailet med ”Verkstadschef – Örebro”

Då både urval samt intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan till denna spännande tjänst redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan!

Jobbtyp: Heltid

Arbeta på distans

  • Nej

Jobbtyp: Heltid, Fast

 

Ekonom / bokföring till ekonomiavdelningen  – (Laxå, Karlstad, Åmål, Örebro)

Jobba hos oss

  • Exempelvis butik, verkstad, försäljning, näthandel etc.
  • Max filstorlek: 128 MB.
    Ladda upp ditt personliga brev samt CV
Marin & Fritid

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå