Hem / Marin / Marina tillbehör / Autopilot/Ekolod/GPS/Radar/VHF / Sjökort / NAVIONICS UPDATE CF 2GB Sjökort

Beskrivning

NAVIONICS UPDATE CF 2GB Sjökort

CF – Compact Flash-kort på 2gb
Kontrollera plotterkompabilitet innan köp.

NAVIONICS UPDATE CF 2GB Sjökort

När ettårsperioden är över och Freshest Data inte är möjligt finns det fortfarande möjlighet att uppdatera sjökortet. Att ha den senaste versionen är viktigt och sjökorten förbättras kontinuerligt så fort ny data finns tillgänglig.

Uppdatering görs genom att Navionics Update kort köps, välj mellan CF eller MSD-kort.

Registrering görs via Freshest Data programmet och önskat område väljs för nerladdning (Navionics+ områden). Det gamla kortet används som bekräftelse på att tidigare köp är gjort och måste finnas tillgänligt vid nerladdningstillfället.

En ny ettårsperiod med fria uppdateringar via Freshest data startar vid registreringen. Uppdatering med Navionics Update är möjligt på Navionics Silver, Gold Small S2 och Gold XL9. Även andra fabrikat av sjökort kan användas för att öppna upp Navionics Update, t.e.x MSD/SD kort av fabrikaten C-MAP, Garmin, Lakemaster, Lowrance med flera. Se komplett lista under ritningar och manualer.

Platinum Plus XL3 och Platinum Plus XL uppdateras genom kort inbyte. Navchart och Classic kort är inte möjliga att uppdatera.

2 195 kr


  • Räntefri avbetalning via:
    Sevenday & Wasa Kredit.
  • Lån med ränta via:
    Wasa Kredit & Swedbank.
  • Betalningsalternativ:
    Klarna faktura, swish, kort, konto & delbetalning.

Marin & Fritid

Du använder en gammal webbläsare

Gamla webbläsare har bara delvis stöd för ny teknik och ger inte webbplatsen en ärlig chans att leva upp till sin fulla potential. Du kan enkelt ladda ner en annan webbläsare som fungerar bättre. Här är ett axplock moderna webbläsare som fungerar bra!

Uppdatera min webbläsare

Jag vill fortsätta ändå